tuin

De zomer breekt aan je tuin is een chaos en je wilt je tuin natuurlijk zomer klaar maken, zodat je samen met familie of vrienden lekker kunt genieten van de zon, een drankje en wat eten.  Wie wilt dat nou niet? Je tuin zomer klaar maken neemt soms wel wat tijd dus het is zeer belangrijk dat je voldoende tijd hebt.

Het is beste wat je kunt doen als je begint aan het opknappen van je tuin is alles onkruid verwijderen, dit is een mooi begin. Nadat je dit hebt gedaan kunt je het beste alles tegels schoonmaken, dit wordt meestal gedaan met behulp van een hogedrukspuit. Deze kun je huren bij de meeste doe het zelf zaken.

Veel mensen vinden het leuk om ieder jaar nieuwe planten te plaatsen in hun tuin, dit is ook zeker iets wat je zou kunnen doen, let op! Plaats niet teveel bloemen, deze zijn namelijk erg aantrekkelijk voor beestjes zoals wespen en bijen en die wil je natuurlijk niet in je tuin hebben als je lekker aan het genieten bent van het mooie weer.

Koop leuke accessoires die passen in de tuin, denk hierbij aan slingers, kleine plantjes, plantenbakken etc. Nog een manier waarop je jouw tuin een andere sfeer kunt geven is door verlichting te kopen.

 

tuin

Verlichting doet namelijk heel veel met de sfeer van een plek. Licht kan het namelijk heel erg leuk maken maar ook weer niet. Maak dus een goeie keus over welke soort licht je precies in je tuin wilt hebben.